Кулинарен тур – 3 ресторанта, 3 вида кухни с 15% отстъпка!


Кулинарен тур – 3 ресторанта, 3 вида кухни с 15% отстъпка!

Уважаеми дами и господа, 

Olive’Sea Restaurant, OlivesBlue и Yamas Ви канят на първия по рода си кулинарен тур! Възползвайте се от уникалната възможност да се включите на едно своеобразно кулинарно пътешествие и да опитате три ключови световни кухни, предлагащи първокласни тематични топ ястия с 15% ОТСТЪПКА в рамките на цял месец!

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ:

  1. Посетете една от трите локации, включени в кулинарния тур – Olive’Sea Restaurant, OlivesBlue и Yamas и опитайте тематичната селекция ястия, включени в тура.
  2. При посещението си ще се сдобиете със специални индивидуални ВАУЧЕРИ, които ви дават възможност да посетите останалите ДВЕ ЛОКАЦИИ и да се възползвате от ПРОМОЦИЯТА – 15% ОТСТЪПКА!
  3. Ваучерите, които ще получите, ви дават възможност да се възползвате от промоцията В РАМКИТЕ НА МЕСЕЦ от датата на издаването им!

ВИДОВЕ КУХНИ, КОИТО МОЖЕ ДА ТЕСТВАТЕ

 

yamas_logo

YAMAS – ТРАДИЦИОННА ГРЪЦКА КУХНЯ
www.yamas.bg

Съчетаващ кулинарните традиции на гръцките земи от антични времена с обичани съвременни рецепти, ресторант YAMAS събира в едно емблематични блюда, прославили гръцката кухня по цял свят. Класиран в топ 5 на най-добрите средиземноморски ресторанти от престижното издание GoGuide, YAMAS предлага най-пресен улов от типични за егейския регион морски риби лаврак, ципура, синегрида и др. Ароматно приготвени на барбекю или в морска сол, прясната ни риба ще ви отведе край бреговете на южната ни съседка в комбинация с прочутото узо или класно гръцко вино. Тук е мястото да опитате и типични гръцки специалитети като хрупкаво изпържени тиквички и морски дарове, гирос и сувлаки, прочутата гръцка мусака, специалитетите тиганя и пастицио и разбира се – пленителния бестселър на YAMAS: ТРИЛОГИЯ ОТ МОРСКИ ДАРОВЕ.

olive_sea_logo

OLIVES’SEA RESTAURANT – СРЕДИЗЕМНОМОРСКА/ ФЮЖЪН КУХНЯ
www.olivesea.bg

С грижа за вашето здраве и в крак с най-модерните тенденции в средиземноморската кухня, ресторант OLIVE’SEA ще ви предложи богата палитра от ястия, обединени от т.нар. фюжън кухня – комбинация от типични за различни видове кухни съставки и техники на приготвяне. Специално внимание заслужава най-новият раздел от а ла карт менюто на ресторанта – СУПЕР ХРАНИ. Непременно опитайте включените в него ястия с ОРГАНИЧНИ И БИО ПРОДУКТИ, изключително полезните зърнени био култури киноа, амарант, чияи др. При това, приготвени на пара, при ниски температури, щадящи така здравословните витамини, белтъчини и аминокиселини.

ПЪЛНОТО НИ МЕНЮ е тук: http://olivesea.bg/menu2016

olives_blue_logo

OLIVES BLUE – ИНТЕРКОНТИНЕНТАЛНА КУХНЯ
www.olivesblue.bg

Най-доброто от най-доброто от световните кулинарни практики и традиции! В OLIVES BLUE ще получите уникалната възможност да опитате топ ястия както от средиземноморската, през кулинарните традиции на Континентална Европа, та чак до американската кухня!

Ризото и различни видове пасти, ястия с морски дарове и разнообразни рибни изкушения, първокласни местни деликатеси, както и бургери и wrap по оригинална рецепта oчакват всички кулинарни експериментатори в OLIVES BLUE! Селектираната винена селекция с топ предложения от цял свят пък предоставя една допълнителна възможност да дегустирате различни видове вина от България, Стария и Новия свят! Не на последно място – напълно обновената градина на Olives Blue с мека мебел и балдахини създава една перфектна атмосфера за кулинарната дегустация.

ПЪЛНОТО МЕНЮ НА OLIVES BLUE може да разгледате тук: http://olivesblue.bg/menu/

ВАЖНО:

  • ПРОМОЦИОНАЛНИЯТ КУЛИНАРЕН ТУР стартира на 1 юни 2016 г.
  • ВАУЧЕРИТЕ ВАЖАТ ОТ ДАТАТА НА ИЗДАВАНЕТО им, което се случва НА МЯСТО в една от трите локации и важат в рамките на месец след издаването им.
  • Всеки един от ВАУЧЕРИТЕ важи за еднократно посещение.